Diferenciácia slovenských domácností vyplývajúca z ekonomickej aktivity - Kaščáková, Alena
Rozdiely v demografických a príjmovo-výdavkových charakteristikách medzi skupinami domácností v SR v členení podľa ekonomickej aktivity. Spracovanie údajov zo štatistiky rodinných účtov z r. 2006 za pomoci štatistického softvéru SPSS. Použitie nominálnej (multinomickej) logistickej regresie.