Euro k nám samo nepříjde (opatření, která je třeba udělat) - Mička, Přemysl
Euro a jeho zavádzanie v nových členských krajinách. Plnenie kritérií pre zavedenie eura v rokoch 2004 a 2008. Pravidla a postupy pre zavedenie eura. Vybrané vecné problémy pri zavádzaní eura v Českej republike so zreteľom na prípravu finančného sektora.