Vlastné verzus cudzie zdroje financovania podniku - Melicheríková, Zuzana
Zdroje financovania podniku. Výhody a nevýhody financovania podniku základnými formami vlastných zdrojov. Praktický príklad výpočtu rentability vlastného kapitálu pri rôznych úrovniach zadlženia. Využitie kompromisnej teórie pri rozhodovaní o štruktúre financovania podnikateľských potrieb.