Vliv východoasijských přímých investic na ekonomiku a podnikatelskou kulturu v České republice - Svoboda, Luboš
Korene ázijského manažmentu a podnikateľská kultúra. Podnikateľské prostredie Japonska, Číny a Kórei. Východoázijské priame investície v Českej republike. Spoločné čtry a charakteristika východoázijských priamych investícií.