Nanotechnológie a ich riziká - Krátka, Zuzana, 1968-
Nanotechnológia - revolučná technológia 21. storočia. Dvojsečná zbraň, ako každá nová technológia. Potenciálne riziká vyplývajúce z preniknutia nanočastíc do človeka cez pokožku, riziká vyplývajúce z uvoľnenia týchto častíc do životného prostredia. Možnosti poistenia rizika nanotechnológií.