K aktuálnym otázkam vymáhania pohľadávok súdnym exekútorom - Kováčiková, Eva
Exekučné konanie. Účastníci konania. Návrh na vykonanie exekúcie. Námietky proti exekúcii. Druhy a spôsoby vykonávania exekúcií. Exekúcia na peňažné plnenie. Modelové príklady výpočtu zrážok zo mzdy. Exekúcia prikázaním pohľadávky. Pokračovanie článku v nasledujúcom čísle.