Včas zachránění klienti - Papánek, Jiří
Early a late collections ako dve základné etapy vymáhania. Aktívna komunikácia. Riziková segmentácia dlžníkov. Vymáhacia stratégia. Rizikoví klienti. SMS ako komunikačný kanál. Vymáhanie sľubu zaplatiť. Charakteristika prístupov: skip-tracing, champion-challenger. Reporting.