Controlling v bankovnictví: současné trendy - Böschenbröker, Helge
Úloha controllingu v bankách. Zobrazenie obchodných modelov. Controlling produktivity a zvyšovanie efektívnosti. Strategický ciel controllingu a finančnej architektúry.