Študijné programy v manažmente v európskom kontexte - Slávik, Štefan, 1955-
Vznik a rozvoj štúdia manažmentu. Pozícia programov MBA v štúdiu manažmentu. Analýza a komparácia štúdijných programov medzinárodného manažmentu na popredných európskych univerzitách. Štandardy kvality, princípy a metódy tvorby štúdijného programu.