Občan sa ťažšie domôže svojich práv. K zákonu o premávke na pozemných komunikáciách - Majerčík, Peter
Zákon o premávke na pozemných komunikáciách. Nové povinnosti a nové zákazy. Dopravná nehoda. Škodová udalosť. Poisťovacie podvody.