Metóda výpočtu efektívnej úrokovej miery finančného lízingu - Fetisovová, Elena
Cudzie zdroje financovania malých a stredných podnikov EÚ. Spôsob výpočtu efektívnej úrokovej miery finančného lízingu pomocou lineárnej interpolácie. Zohľadnenie vplyvu odloženej dane z príjmov.