Definovanie relevantného trhu a meranie trhovej sily podniku - Hlaváčiková, Jana
Ochrana hospodárskej súťaže. Definovanie relevantného trhu. Metódy uplatňované pri definovaní relevantného trhu. Cenová korelácia. Elzinga-Hogartyho test. Kritériá pre určenie významnej trhovej sily.