Důvody pro outsourcing a výběr poskytovatele logistických služeb - Pernica, Petr
Článok je pokračovaním série zamyslenia sa nad výsledkami dotazníkového prieskumu, ktorého sa zúčastnilo 240 podnikov českého spracovateľského priemyslu. Porovnanie českých a nemeckých podnikov. Dôvody pre outsourcing logistických služieb. Kritériá pre výber poskytovateľov logistických služieb.