[Finančný manažment] - Hyránek, Eduard, 1955-
Recenzia na učebnicu Finančný manažment. Publikácia poskytuje ucelenú deskripciu a analýzu jednotlivých oblastí podnikového finančného manažmentu, bez znalostí ktorých sa žiaden finančný manažér v rozhodovaciom procese nezaobíde.