Meranie operačného rizika - Oravíková Podoliaková, Katarína
Pojem operačné riziko. Koncepcie merania operačného rizika. Primeranosť požadovaného kapitálu na krytie operačného rizika. Princíp Top-down. Prehľad prístupov k meraniu operačného rizika založených na princípe Top-down. Princíp Bottom-up. Prehľad prístupov k meraniu operačného rizika založených na princípe Bottom-up.