Jednoduché účtovníctvo 2008 - Moravcová, Katarína
Nové Opatrenie MF č. 27076/2007-74 pre vedenie jednoduchého účtovníctva od 1.1.2008. Je aj naďalej založené na hotovostnom princípe a zachováva aj daňovú orientáciu.