Generálny zákon o zavedení meny euro v SR v kocke - Moravcová, Katarína
Definície pojmov na účely zavedenia eura. Uplatňované princípy a zásady. Zaokrúhľovanie podľa Generálneho zákona, jednotkové ceny, duálny hotovostný peňažný obeh, bezhotovostné peňažné operácie, premena majetkových hodnôt a peňažných súm, premena menovitých hodnôt základných imaní, cenných papierov, prepočty peňažných údajov na osobitné účely. Duálne zobrazovanie vo vzťahu ku konečnému spotrebiteľovi.