Národný program reforiem SR na roky 2008-2010
Modernizačný program Slovensko 21. ako základné východisko Národného programu reforiem pre nové programové obdobie. Implementácia Lisabonských opatrení. Makroekonomický rámec, fiškálna politika a financovanie NRP SR. Reformné opatrenia na 2008-2010.