Spekulace pomocí exotických opcí - Šturc, Boris, 1961-
Rozdiel medzi opciami a jednoduchými tzv. vanilla opciami. Bariérové opcie na dve podkladové aktiva. Oceňovanie bariérových opcií. Metoda Monte Carlo. Zaistenie. Špekulácie.