Náklady spojené s realizací IPO - Meluzín, Tomáš
Delenie nákladov prvotnej verejnej ponuky akcií na: realizačné náklady prvotnej verejnej ponuky akcií (IPO) a náklady spojené s verejnou obchodovateľnosťou akcií. Charakteristika realizačných nákladov IPO. Náklady spojené s verejnou obchodovateľnosťou akcií.