Jang Jüan-čching - Kapoun, Jan
Jang Jüan-čching považovaný za jedného z najvýznamnejších ázijských podnikateľov. Vzostup čínskej firmy Lenovo Group. Základné postupy akvizície IBM a Lenovo. Kultúrne odlišnosti a personálna politika. Reštrukturalizácia. Budovanie značky.