Pomáha vzdelávanie vyťažiť maximum z ľudí? Ako to funguje a prečo to hapruje - Burger, Ivan
Manažérska príprava Smerovanie svojej energie. Sebavedomie manažérov. Mentálny model. Dôsledky neadekvátneho vzdelávacieho postupu. Úlohy tréningových spoločností. Príčiny a dôsledky. Vzdelávanie správnym smerom. Hranice možností manažérskej prípravy.