V sieti sme všetci - Pribišová, Saša
Podstata multilevel (sieťového) marketingu. Práca s odporúčaným klientom. Šetrenie nákladov. Rozhodujúce faktory rastu obchodu. Školenia a prezentácie. Združenie priameho predaja. Manipulácia s človekom. Zmena myslenia.