Ako čeliť neférovým osobným útokom?
Mravy v biznise. Reagovanie suverénne, nie emotívne. Jednanie s partnerom piatimi krokmi: 1. chladná hlava, 2. vtipne, ale s rešpektom, 3. meníme pravidlá hry, 4. premosťujeme, 5. nasadzujeme moc.