Líder ako kouč a mentor - Hadarová, Ľudmila
Etika lídrov. Vyžaduje sa zručnosť lídrov efektívne riadiť. Kolbyho cyklus využívaný pri koučovaní. Charakteristika koučingu. Zručnosť lídrov ako inšpirovať a podporovať ľudí v dosahovaní cieľov a úspechu.