Slovenský seriál: miesto pre vašu reklamu - Gašparovič, Matej
Využívanie product placementu v slovenských seriáloch. Zatiaľ nelegalizovaný postup umiestnenia značky vo filme. Smernica Európskeho parlamentu, ktorá sa má zakomponovať do národnej legislatívy. Otvorená otázka skrytej reklamy.