Co sponzorovat, jak a za kolik - Jackson, Tim
Niektoré základné zásady pre správny výber sponzorovanej akcie. Sponzoring a podpora obchodnej stratégie. Investície do sponzoringu. Zhodnotenie efektivity sponzoringu.