Chcete výsledky? Vytaste se s benefitem! - Brožová, Miloslava
Obchodník - podnikateľ na svojom pracovisku. Vlastnosti dobrého obchodníka. Odmeňovanie obchodníka. Bonusy verzus provízie. Spôsoby motivácie obchodníka.