Více než jen zábava - Šindler, Petr
Usporiadanie firemnej akcie tak, aby vyvolala psychické a emocionálne podnety podporujúce imidž firmy. Správne emócie a idea - základy úspechu. Dôraz na detaily. V hlavnej úlohe - návštevník. Výber lokality s atmosférou.