Rozvoj technológií Business intelligence má vplyv na hodnotu podniku - Harumová, Anna, 1955-
Zdokonaľovanie riadenia výkonnosti v podnikoch. Rozvoj technológií Business intelligence. Technológie bez hraníc. Efekty riešenia BI a návratnosť investícií.