Možnosti sú obrovské - Košťál, Daniel
Rastúci trh konveniencií v západnej Európe či v USA možno rozdeliť do troch segmentov (miesto konzumácie/segment - na mieste, v pohybe, v domácnosti). . Každý z nich má svoje charakteristiky a inú dynamiku rastu.