Jak se zbavit Aničky - Klementová, Pavlína
Možnosti rozviazania pracovného pomeru zo strany zamestnávateľa. Prijateľné riešenie pre obe strany - ukončenie pracovného pomeru dohodou. Rozviazanie pracovného pomeru v prípade porušovania pracovnej disciplíny. Písomné upozornenie a výpoveď. Okamžité zrušenie pracovného pomeru zamestnávateľom.