K problematike oceňovania vôd - Romančíková, Eva
Plánovanie a riadenie vodného hospodárstva. Dopyt po vode. Formy ocenenia vody dodávanej z verejných vodovodov a priamych odberov z povrchových a podzemných vôd. Oceňovanie vody pre závlahy.