Logistika má využitie aj v strojárskom odvetví - Moravčík, Tomáš
Slovenské strojárstvo. Logistika nie iba v doprave. JIT (just in time) súčasťou logistiky. Outsourcing ako strategický nástroj. Logistika a špecifiká súvisiace s dopravnými činnosťami.