Spor je skončený - Prikryl, Pavol
Prvú bitku na poli liberalizácie poštových služieb vyhrali alterantívni operátori. Po rozhodnutí Európskej komisie budú môcť opäť poskytovať tzv. hybridnú poštu. Nastáva liberalizácia trhu o 4 roky skôr, ako je oficiálny termín určený EK.