Výzkum vlivu vládních a nevládních aktérů na Boloňský proces: Od Sorbonny do Londýna - Šebková, Helena
Rozmanitosť vysokoškolského - terciárneho vzdelávania. Boloňský proces. Sorbonnská deklarácia (1998). Trends I a Boloňská deklarácia. Trends II a Pražské komuniké. Trends III a Berlínske komuniké. Trends IV a Bergenské komuniké. Trends V a Londýnske komuniké. Doporučenie k využitiu pre ďalší rozvoj štruktúrovaného štúdia v ČR.