Podpora studentů se speciálními vzdělávacími potřebami na vysokých školách v České republice a Rakousku - Votava, Jiří
Základné charakteristiky školské sústavy Rakúska a Českej republiky. Terciárne vzdelávanie v Rakúsku a Českej republike. Problematika osôb so špeciálnymi vzdelávacími potrebami (ŠVP) na vysokej škole. Prístupy ku komparácii podpory študentov so ŠVP. Situácia študentov so ŠVP na vysokých školách v Rakúsku.