Veda a inovácie v modernej korporácii. Od teórie k praktickým aplikáciám - Kassay, Štefan
Otázka úlohy vedy v modernom podniku. Vplyv absencie vedy na nízku úroveň riadenia, produktivity práce a rýchlosť inovačných procesov. Veda potrebná pre modernú korporáciu. Výhody simulačných programov. Inovácie. Vzdelávanie zamestnancov. Kvalita a produktivita práce. Koncepcia tvorby riadiacich systémov v I.D.C. Holding, a.s. Tvorba, zavedenie a sledovanie systému. Riziká. Realizácia.