Využití simulace. Zlepšování výroby ve společnosti TI Automotive AC s. r. o. - Jalůvka, Petr
Zlepšovanie podnikových procesov a simulácie. Projekt otimalizácie výrobného procesu. Priebeh realizácie projektu. Analýza súčasného stavu. Dynamický simulačný model. Simulačné experimenty.