Logistika v automotive potrebuje efektívne dopravné riešenia - Moravčík, Tomáš
Dopravné služby a druhy dopravy - charakteristika a ich miesto v logistike. Ktoré druhy dopráv sa využívajú najviac. Dopravné služby a automotive. Čo rozhoduje pri výbere dopravy.