Jak dosáhnout efektivity dodavatelského řetězce - Carmichael, Dave
Problematika efektívnosti dodávateľského reťazca v období, keď americké spoločnosti presúvajú dodávateľov do Tichomoria a západoeurópske spoločnosti do východnej Európy. Dôležitosť správnej firemnej stratégie, technológií a zameranie sa na B2B softvéry a služby, ktoré podporujú prepojenosť obchodných postupov. Prínosy B2B iniciatív pre spoločnosť. B2B integrácia a nevyhnutnosť B2B infraštruktúry. Riadenie podnikových procesov. Outsourcing B2B projektov.