Plánovanie logistických pracovníkov vo výrobe - Balušíková, Jana
Ako postupovať pri definovaní počtu logistických pracovníkov. Analýza interných logistických činností, identifikácia plytvaní a ich príčin. Rozdelenie logistických činností na štandardné a neštandardné, vrátane popisu riešení neštandardných logistických činností. Definovanie potreby počtu pracovníkov.