Digitálny podnik - nové metódy a technológie vo vašich službách - Štefánik, Andrej
Charakteristika digitálneho podniku. Digitálny model podniku. Budovanie konceptu Digitálneho podniku. Zavádzanie konceptu Digitálneho podniku.