Jak zvládnout systém řízení - Kaplan, Robert S.
Dve základné pravidlá úspešnej realizácie stratégie firmy. Päť štádií strategického uzla. 1. Vývoj stratégie. 2. Tlmočenie stratégie všetkým podnikateľským jednotkám firmy a zamestnancom. 3. Plán prevádzkových operácií. 4. Monitorovanie a učenie sa z výsledkov. 5. Testovanie a prispôsobenie stratégie.