Staňte se architektem vaší značky - Tohami, Khaled El
Čo znamená architektúra značky. Základné dimenzie architektúry značky. Portfólio značky. Úloha jednotlivých značiek v portfóliu. Úloha značky v kontexte produktov. Štruktúra portfólia značky. Grafika portfólia. Ciele architektúry značky. Audit architektúry značky. Riadenie architektúry značky.