Konkurenčná schopnosť Slovenskej republiky - Šikula, Milan
Indikátory zamerané na inovačné outputy. Sumárny inovačný index a sledovanie jeho vývoja. Zaradenie krajín do skupín podľa inovačnej výkonnosti. Zaradenie Slovenska do skupiny vlečúcich. Rýchlosť reštrukturalizácie.