Sofistikované automatizované riešenia pre prax - Macek, Peter
Pracovisko automatizácie a simulácie procesov vo výrobe. Využitie spracovania obrazu v priemysle. Priemyselné komunikácie. Vizualizácia pracovného cyklu na pracovisku.