Customer Intelligence: vše pro klienta - Mrázek, Martin
Predpoklad úšpešného využívania informácií o zákazníkovi - dobre fungujúce analytické CRM - tzv. Customer Intelligence. Vytvorenie jednotného pohľadu na zákazníka. Budovanie dlhodobého vzťahu so zákazníkom. Efektívne využívanie získaných informácií o zákazníkovi. Individuálny prístup k zákazníkovi - kľúčová úloha pre súčasný marketing.