Systémy automatickej identifikácie v logistickej praxi - Krajčovič, Martin
Automatická identifikácia. Technológia čiarových kódov. Výhody a použitie čiarových kódov. Rádiofrekvenčná technológia (RFID). Výhody a použitie RFID systémov.