Tři linie osobního růstu manažerů - Náhlovský, Pavel
Tri rôzne prístupy k osobnému rastu manažéra. Osobný rast zameraný len na hierarchický postup. Osobný rast ako postupné poznávanie. Proces cieľavedomého sebazdokonaľovania. Vnútorná motivácia manažéra k osobnému rastu. Súlad troch línií osobného rastu.